Print og levering

Vi er et trykkeri af høj kvalitet der leverer kvalitetstryk

Prints:

Alle plakater er eget design, og de fleste plakater er håndtegnede og herefter scannet ind. Plakaterne bliver printet på 235g kvalitetspapir fra HP med mat finish.

 

Miljøvenligt

Alt papir og emballage er FSC-certificeret. Og pakkefyldet er bionedbrydeligt.

Vores trykkeri tilbyder gratis fragt i hele Danmark

Solid emballage

Plakater sendes sikkert og forsvarligt og er beskyttet under hele forsendelsen. Æskerne er lavet i kraftigt pap og i hver ende er der 3 lag. Dette gør æskerne enormt stabile.

Leveringstid

Vi bestræber os på at sende plakaterne til dig hurtigst muligt. Du kan forvente dine plakater sendt afsted indenfor 3 dage. Herefter vil leveringstiden varierer efter hvilken leveringform du har valgt. 

 

free-shipping-icon - Voodoo Body Jewellery

Gratis fragt

Der er gratis fragt på alle leveringer over 399kr. Fragten er automatisk gratis når du køber for mere end 399kr. (dette dækker over levering til pakkeboks). Levering til pakkeboks koster 50kr. Det er også muligt at vælge levering til døren for 70kr. 

En dropshipping aftale med os giver mange fordele

Få indrammet dine plakater

Vi tilbyder at indramme dine plakater i størrelse A4 og 30x40. Vi har lækre trærammer fra danske Hoei. Som udgangspunkt er rammerne i hvid, sort og egetræ altid på lager.

OBS! Vi kan ikke levere rammer i større størrelse end beskrevet her, da de ellers går i stykker i fragten.

 

Vi tilbyder udlandsfragt i vores dropshipping af plakater

Få leveret plakater i næsten hele Europa

Vi har aftaler med både GLS og PostNord, så vi kan levere til stort set alle lande i Europa.

Vær opmærksom på at der naturligvis er lidt længere leveringstid på udenlandspakker, og at det koster ekstra. Kontakt mig for at høre prisen på fragt til dig.